Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: siz yorum isteyin Yiğido resul size süper lig yorumu yapsın.garanti %90
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
eğer yorum isterseniz bana söleyin siz aranızdaki boş lafların önemi yok benim için.
ha bu arada sivasspor a laf etmeyin.
Yigido KardesiM o kadar kendine güveniyorsan tam senin icin bi oyun var iddaa die Smile oqulu felan da bıraq kardesim Big Grin bedavadan para yagar sana ... tabi kendine güveniorsan Smile
İİ kardeş yaw bize bi yardım et bu haftaki maçlara yaw da bi para yapak Big Grin
Evet yaa bende oynamıs olayim bi kere oynadim ondada fenere vermedim macı tabi fener yenilior yaa manyak para kirdim Smile hehe Smile Bende acayip iyi sallarim heee Tongue
iddaa demeyin bana ya. ya tek maçla yada son dakka golüyle yatırıyordu kuponu ama iddaa kalkmış herhalde:-) neyse bi dahaki haftanın maçlarına bakalım
Haftaya açılacak herhalde Big Grin
Bİze yardımcı ol kardeş biraz Big Grin
okey aybediyorunuz yaw yaparız bişiler.lan millet de zannediyormuş ki bu yiğido medyum. okula bi gidiyom herkeşler fal baktırıyormuşBig Grin ne gülünür dimi
senin geleceğin çok karanlık hiç bişi görünmüyor olum ali.o kadar da baktım bakmaktan gözlerim acıdıBig Grin ii dir dayı sen merak etme.nede olsa hep beraberis
emin olum sana kupon yok.seni ben kafede okulun bahçede yakalamam mı.seni kafeden banlarım oğlan.
h0h0h0h0h0h0h0h00h0h0h0h0h0Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146