08-28-2008, 02:07 PM
08-28-2008, 08:18 PM
gecmis olsun harbiden ama uefa finalde zor yani bukres e yeniliyorlar bide sampiyonlar liginden elenen takimlar a karsi nasil oynayacaklarki bu futbolla gitsin mahalle maci yapsinlar bence.. ama neyse fenere basarilar
08-28-2008, 09:34 PM
pLayer ® Yazılan:
gecmis olsun harbiden ama uefa finalde zor yani bukres e yeniliyorlar bide sampiyonlar liginden elenen takimlar a karsi nasil oynayacaklarki bu futbolla gitsin mahalle maci yapsinlar bence.. ama neyse fenere basarilar
la bari maçı izlemeden yorum yaptığını belli etme 
08-28-2008, 11:10 PM
inşallah elenirler anti cimbom mesajımı değiştirmezseniz sevinirim anladın sen onu...sanki başıma çok büyük takım!EN BÜYÜK FENERBAHÇE BU ALEMDE TEKİZ..ALAYINA GİDERİZ GFB!NE KAVGAM BİTTİ NE SEVDAM
08-29-2008, 03:26 PM
biliyoz ofsayttan yediğini izledim macı hakem saolsun elenmenize yol actı neyse artık yolunuz acık olsun
08-29-2008, 07:32 PM
ben maci izlemedim degil izledim tabi hakemin kurbani oldugunuda biliyorum ama gs ye bu futbol yakismiyor sadece onu demek istedim 

08-30-2008, 09:37 AM
yazmıım diyorum kaç gündür ama can sıkıcı yorumlar yapılıyor herkes çok biliyor burda gs fb karşılaştırması çok saçma bi alaka yabancı bi takımla maç yapıldıında hangi takım olursa olsun desteklenmeli elendiler oh ii oldu fln ayıpp bence.
08-30-2008, 01:52 PM
sekil_jojuk_35 Yazılan:
daha önceki senelere gidiyosak bizde sizi 7 kişiyle 7-0 yenmişiz.........
yaw bi 7-0 hikayesidir gidiyor... o maçı hatırlayanınız warmı acaba merak ediyorum..
ben 6-0 dan sonra egolarını tatmin etmek uydurulmuş bişey bence...süper lig tarihinde öyle bi maç yokk.. hiç bi gs li çıkıpta bizde onları 7-0 yendik dediğini hatırlamıyorum...
08-30-2008, 07:32 PM
winx Yazılan:
yazmıım diyorum kaç gündür ama can sıkıcı yorumlar yapılıyor herkes çok biliyor burda gs fb karşılaştırması çok saçma bi alaka yabancı bi takımla maç yapıldıında hangi takım olursa olsun desteklenmeli elendiler oh ii oldu fln ayıpp bence.
winx e katiliyorum 
08-31-2008, 03:48 PM
olaya objektif bakcak olursak 6s bu futbolla cok zor final oynaması.iyi transferler yaptılar belki bu sene ama en önemlisi t.direktör ve en büyük hatayıda burda yaptılar.yani bu t.direktörle elenmeleri gayet normal.nese daha fazla uzatmayalım.
Sayfa: 1 2