Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Sansar Salvo - Adrenalin ..ÇIKTI..(Bandrollü)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Uzun süredir beklenen Sansar Salvo’nun “Adrenalin” adlı ilk yasal albümü Türkiye’nin dört bir yanındaki hiphopshoplarda satışa sunuldu.2007′de tamamlanan albüm dağıtım şirketi ile çıkan sorunlar nedeniyle ertelenmişti.Albümün daha fazla gecikmemesi için ilk 2000 kopya satışa çıkarıldı.

Aşağıda adresleri bulunan hiphopshopların yanında albümü adrenalinsiparis@sansarsalvo.net adresinden ve Sansar’ın yer alacağı organizasyonlarda da temin edebilirsiniz.

Albümün beatlerinde Sansar Salvo,Beatmachine,Karaltı Mastrall ve Rashness imzası varken konuk olarak eski Sert Müslümanlar ekibinden ve Fuchs’un Huzur N Darem’inden hatırlayacağımız 9 Canlı (Recai),2000li yılların başında yayınladığı Elma Şekeri şarkısıyla ismini duyuran ve son olarak Bandröllü E.P adında bir albüm yayınlayan Zahriyan ve Sansar’ın 21 Gram Mixtape’inden hatırlayacağınız Deniz bulunuyor.Kayıtları Olympos Records ve
SNKRN Müzik Produksiyon’da alınan albümün mixleri de yine Sansar Salvo,Beatmachine ve Pit10 tarafından yapılmış.Ayrıca kapak tasarımı k1′e aitken mastering işlemleri Antalya’dan Se7enty tarafından yapılmış.

Sizlere albümün snippetı ile beraber daha önce yayınlanan Adrenalin ve Ağır Roman
parçalarını sunuyoruz.

Bu parçaları ve Albümün satış noktalarını haberin devamında bulabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/136091431/Sa...T.mp3.html

http://rapidshare.com/files/136091681/SA...N.mp3.html

http://rapidshare.com/files/136091710/SA..._.mp3.html
çok yakında elimde olcak albüm.(inş)
tşk.
gicigim var bu adama.. ama tesekkurler paylasim icn
pek tutmadı gözüm ama saol yinede Wink

winx Yazılan:
tşk.

derken başganım???  kadıköy e gidersem alırım.yada teyze oğlu gidince alır.başka istediğin bişey varmı?haftaya pazartesine kadar söledin söledin yoksa...

Yiğido Yazılan:

winx Yazılan:
tşk.

derken başganım???  kadıköy e gidersem alırım.yada teyze oğlu gidince alır.başka istediğin bişey varmı?haftaya pazartesine kadar söledin söledin yoksa...

netten sipariş denen bişi var.ayrıca sadece kadıköyde satılmıyo.

Rep sevmem ama Sansar kral adamdır ... Sırıt
resulüm saol canının sağlığından başka bşy istemez .netten sipariş olayını biliyorum burak saol.velhasıl herkes saolsun.

GFBuraK Yazılan:

Yiğido Yazılan:

winx Yazılan:
tşk.

netten sipariş denen bişi var.ayrıca sadece kadıköyde satılmıyo.

ii de ben sadece kadıköyde satılıyo diye bişey demedim ki?belki oraya gidecektim varsa alıcaktım yoksada başka yerden alıcaktım.nerden bilebilicen ki?

melankolia_17 Yazılan:
Bu adamı hıc sevmıorum yınede basarılar sonunda diss ten harıc bısey cıkarmıs....

Smilekardeş undergrounda bakmanı tavsiye ederim.

Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146