Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: ULUSLARARASI GENÇLiK FiLM YAPIM ATÖLYESi PROJESİ
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
http://www.filmturkey.net/

FİLM YAPIMCISI VE YÖNETMEN OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BU ADRESE Bİ BAKIN DETAYLAR BURDA..

proje için 6 şehir seçilmiş bu iller arasında sivas'ta yer alıyor.lise ve üniversite öğrencileri katılabiliyor.senaryoyu siz seçiyosunuz ve ekiple birlikte 20 dakikalık bir film yapılıyor.elemeler sonucunda her ilden 18 kişi alınacak.daha sonrasında da seçilen adaylarla Amerika ve New York gezisi var.

ben kayıt oldum merakı olanlarda bir baksın derim. yutdışı gezisi var sonuçta kaçmazBig Grin
kacirmayin sakin madem boyle bisy var yetenegi olan girsin hemen Big Grin
valla bende yetenekte var malzemede var yağmur yüreklim beni bi yönlendirsene bi bilgi ver bana hacııBig Grinbende sana bi kıyak gecerim eğer seçilirsem Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinnoluu yav ben kazanırım bu yarısmayıı.şimdiden tesekkur ederım sevgiyle esen kaL!
yönlendirmesine yönlendireyimde kıyak filan istemez hacıııBig Grin kendine güveniosan katıl o zaman....
teşekkür ederim haciiBig Grinsen beni yönlendir kayıtlar nerden sen bana söyle okişWinkbende yetenek var sen merak etmeBig Grin
verdiim adrese gir kayıtlar ordan yeteri kadar bilgide var orda zaten.çalışma 1 yıl sürecekmiş film çekme aşaması yani çünkü firma sahipleri belirli aralıklarla gelecek sivas a.sonuç belli olduunda yeteneğin varmıymış yokmuymuş anlarıs dostumBig Grin
okullarada geleceklermiş zaten bunuda ekleyim.
evet ya dostum sen aderesi yolla bakemBig Grin
ya hacii ben gırdım uyelık formunu dolduramadım sen bi yardımcı olsan hadi be..Big Grin
sen önce bi kibar ol bence hacı macı noluyoruz!! adresi verdim ben ordan ol işte. ben adresten olmadım kayıt, firma sahibiyle direk konuştum o yüsden bende tam olarak bilmiorum.sen bi bak dene uğraş yap bişiler kendine bu kadar güvenin var madem onuda yaparsın Tongue
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146