Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Sivasspor tur şansını zora soktu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Sivasspor, Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında kendi sahasında Portekiz'in SC Braga takıma 2-0 mağlup olarak, tur şansını zora soktu.

Bir gol atabilseydik yada kaleci 2. golü yemeseydi  hersey daha güzel olurdu
evet çok amatörce goller yendi yazık oldu beaaa....
resul'de kahrolmuşBig Grinizlemedim ama saolsun haber etti.
diğer maç çok zor olcak 3-0 almak lazımmış kii Allah sonumuzu hayıretsin.
saol gökan.
ben macı statta izledim o rezilliği gözlerimle gördüm...macın daha 2.dksıydı galiba ,braga lı topcu volkan ünlüyle karşı karşıya kaldı ve volkan muhteşem bi refleksle kurtardı ben ve yanımdaki seyirciler helal olsun süper kalecisin dedik tabikiSmileneyse mac biraz dengeye geldi 45.dkda kalemizin sağ tarafından bi duran top oldu ve kaleci koltuğunun altından kacırdı 3 numarayla onların oyuncusu ikili mücadeleye girdi o sırada ve karambol esnasında golu yedik...kaleciyle defansın hatasından yedik ilk golü...neyse biz umutlarımızı yitirmedik yinede dedik 2. yarı bu iş döner ama 2. yarı öyle bi gol yedikki imkansız olan birşey oldu belki 70 metreden gol oldu...neyse tur gitti bunu anladık...haaa bu arada o kalecinin sülalesi kalmadı millet küfürü bastıBig GrinBig Grinkalecide yıkıldı haliyle...gelelim sivassporun en iyisine bence en iyisi mehmet yıldızdı cok koştu araya toplar attı ama gol olmadı...hakem cok yanlıydı bunuda unutmayalım...
zor olsada ınanıyorum inşalah devam eder
insallah 2 maca diyecem ama cok umutsuzum.. yedigim goller cok cok amatorce oyle gol olmaz gerci bizdede petkovic kaleden gol atmisti onuda unutmuyalim Big Grin  Volkan arkadasimiz daha genc ama akin in cezasi bitmemismiydiki oynamadi ?? neyse artik guzel oyun cikardik aslinda pozisyonlari degerlendiremedik.. Herve tum u bos yere almislar oynamasin daha ii..Faruk u oyuna girdi gireli pek goremedim.. Sergio da ilk yarida baslamasi lazimdi maca bence neyse..
Braga kötü bir takım değil iddaa nın son 2 yıldır en süpriz takımı Braga yani bizim sivas gibi eşitler süper bir maç olur 2. macta benimde umudum yok ama umutsuzlukta bir umuttur Sırıt
bence karsısındaki takım cok iiydi..
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146