kuddusı okkır saglıklı tutuklandı ölüm döşeginde tahlıye edıldı
ergenekon operasyonu kapsamında 13 ay önce örgute fınansal destek saglama suclmasıyla tutuklanan ve cezaevıne girdıkten sonra akcıger kanserıne yaklanan işadamı kuddusı okkırın eşi sabrıye okkır ben saglıklı olan eşimı istıyorum ben onlara ölmekte olan bır ınsan vermedım eşim kahrından bu hale geldı kendısını savunamadan gözlerı acık gıdıyor madem cok önemlı delıller vardı neden bır yıl beklettıler
işte bır kepazelık daha adamı sucsuz yere alıyor onun sucu solu adalaetı savunması ya da akp ye zıt olması ve adamı ölmüş halde tahlıye edılyorlar bu dunyada bunun cezAsını nasıl cekcek bunu yapan ınsan musvetlılerı bılmıyorum asıl ergenekonda ıcerı alınacaklar devletın başındakıler ülkeyı soyanlar devrımlere travma dıyenler dını kullananlar .... allah sızın cezanızı vercek vermese devır elınde sonunda tersıne dönecek
evet bende seyrettım bunu yapanlar başımızdakı ******** bu dın be bu ınsalık ama devır dönecek sızlerde uyanın arkdaşlar bu kadar kör olmayın
evet bende seyrettım bunu yapanlar başımızdakı ******** bu dın be bu ınsalık ama devır dönecek sızlerde uyanın arkdaşlar bu kadar kör olmayın
kardes kelimeleri daha duzgun secersen sevinirim
uyanık olmak seninkiyse ben kör olmayı tercih ederim be kardeş.
anası koymuştur kanka

..!
ya şaka bi yana aqa adam dinime laf sölüyo!tmm siyaset yaparsn farklı görüşlerin olur ama dinime laf söleyemessin!söleyenlerin akıbeti ortada!
cacık olursun lan sonra hıyar!! uyruğunu inkar ediyo lan bu dangalak.hrant.onunda sonunu gördük!böle bi son istemiyosan sus!kes sesini ok

şimdi millet dicek formun huzurunu bozmayın biliyorum.ancak bu adamın bannlanmasını istiyorum.hepimiz Elahamdülillah Müslümanız.ha İslam'ı tam olarak yaşayan vardır yaşamayan vardır önemli değil.ben ne olursam oluyum kimseye dinime laf söletmemm bu adam böle devam ederse bu sitede huzur muzur kalmaz bunuda bilin!ya sus ya susturun yada sustururum!

player kardes kusura bakma ama orda senın ve iki yobazıon anladıgı şey yazmıyordu eger dıgerlerı de böyle anladıysan kusura bakmasın ama yine aşagılayacagım ama eger bıraz aydın olsaydınız ne yazdıgımı anlardınız kufur etmedım etseydım acıkca yazardım o yazdıgımın anlamı farklı bunu anlamak bıraz solu şu iki dını savunnan yobazla bıraz ınsanlıgı gerekır kusura bakma kufur degıl ama kufur anlamışsın iş işten gectı neyse yobaz dın kardeşlerımı bır dogru konusun 2 dın dönmek ısteyen yok asıl sziler ve sızın gıbıler yuzunden güzel dınımız muslumanlık yanlış anlasılıyor sızler hrantın öldurulmesını bırşey oldugunu zannedıyorsunuz kardeşler sen muslumanlıkta adam öldurmenın yerı olmadıgını bılıyor musn ? emınım bılmıyorsun? sizler muslumanlıkta ınsanın anasına babasına laf etmeının yerı olmadıgında bılmıyorsunuz ? bılmedıgınız bellı ? sıze şunu söyluyum muslumanlıga sahıp cıkmayın sızn gıbıler muslumanlıgı rezıl edıyor ya da dınımızı adam gıbı ögrenın bılmıyorsunuz barı konusmayın sizler yobazsınız bu hakeret gercek daha bana hrantı ölumu savunnan adam yıbazdır dını bılmedı halde dını savunan adam dunden gerıcıdır ve işte harıtacı kardesım gördum mu bunları işte bak adamlar bunları savunuyor sende bunlara destek verıyorsun ama işte tanıdıgınız solcular sızın olmaz sizin gıbı degersız ınsanlar ugraşmaz allaha havale emın allah cezalarını verır aslında sıze daha nasıl ceza verecek bılmıyorum allah yıne de sızın gıbılerı en ıyı şekılde terbıye eder
pekı bu dedıgın ya da söyledıklerın ney tam yobazık işte merak etme ben solculukla ılgılı sıvasta her yer gereken lafı söyledım kımse bırşey yapmadı ya da etrafımda yobaz gerı kafalılar yoktu ama senın dedıklerın bunu gerektırıyor sen dını bılıyondan ınsanlara neden eşıt yanaşmıyorsun eger kuranı kerımı eger okusaydın tum ınsanların eşıt oldugunu görurdun asıl senın ınsanları ayıran eşitsizlıgı savunan ınsanlar allah gözunde degersız olur eger dın dıye boş laflarla konusacagına anlamadıgın halde bıraz gıtte en güzel kuranı kerımı okuda nasıl ınsan olunması gerektıgını ögren sonra konusalım sen önce dını bılmıyorsun alınma ama bu gercek gercek muslumanlar adam öldurmez senın ınsan lınc etmeyede meraklı olmaz
bırader ben kufur etmedım edende sensın yıne guldum ama jic alınmıyorum allah en ufak kötuluk edenlerın bıle cezasını verıyor emınım
sen heralde kendını bılmıyorsun merak yakında tek başıma meydanlara cıkamacagım senın gıbılerle dövüşmek ya da adam yakmak ya da senın kuru kalabalık yapmak ıcın degıl sizin ınsanlık cıkacagım savşa karşı oldugumu kuresel ısınma ıcın senın gıbı dını anlmayanlara dını ögretmeye bılımı fenı ögretmeye cıkacagım bu ulkenın amerıkanlara bırakmamaya hala şehıtler oluyor şehıt bıtmesını önleyecegım ..... tabııı senın gıbıler bunu anlamsı ıcın benı dınlemesı okuması lazım ama yınede dıger ben sıvasın senın savundugun gıbı ınsanları lınc eden anlayışsız bır zıhnıyetı oldugunu düşünmuyorum sen de bu düşüncelerını degiştır bıraz kendını gelıştır be neyın ne oldugugnu bıle bılmıyorsun ben de tavsıye kıtap oku haa bı de kuranı kerım oku kı neyın oldugunu ögren bır de unutma savunudugn taraf yanlış taraf olabılır