Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Sivasspor avantajlı döndü!!!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Sivasspor avantajlı döndü

Sivasspor, Intertoto Kupası ikinci tur ilk maçında Karadağ temsilcisi OFK Grbalj ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Sivasspor, 14. dakikada Mehmet Yıldız'ın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. 23 dakikada Franciskoviç'in attığı golle skora 1-1 eşitlik gelirken, 34. dakikada Akın'ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan temsilcimiz, oyunu kendi sahasında kabul etmek zorunda kaldı. Sivasspor'un üzerine daha etkili gelmeye başlayan OFK Grbalj, Franciskoviç'in 33 dakikada fileleri havalandırmasıyla birlikte 2-1 öne geçti.

Geriye düştükten sonra daha fazla risk almaya başlayan Sivasspor, Grujiç'in 38. dakikada ceza sahası için yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kartla oyundan atılmasını iyi değerlendirdi ve Mehmet Yıldız'ın penaltıdan attığı golle skora 2-2 eşitlik getirdi.

İkinci yarıda iki takım da skor üretmeyi başaramazken, karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.
ilk yorumda benden olsun...

sivasspor bu maçta neden yedek kadro ile mücadele etti anlıyamadım..Bu maçların sonunda UEFA kupasına katılmak var..Yani neden yedek kadroyla çıkıyorlar..İntertoto kupası maçı bu hazırlık maçı değildiki sonuçta..ama elbet bir bildikleri vardır...

Mehmet Yıldız Sivas takımı için çok önemli bi oyuncu..zaten bu maçtada ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi....,
çok rahat yeneilirdik 3 frikik attılar biri direkten döndü ikisi gol oldu başka düzgün pozisyonları yoktu .yinede çok iyi bir avantaj biz burda bu  takımı yeneriz
sivasspor bu oyunla 3. lig takimlarini bile yenemez..
siwasspor bnce dün berbat oynadı,aslında maçın hepsini izlemedm ama izlediin kdryla sööliorm.umarım başarılı olur.
avrupada ilk tecrübesiydi normal olduğunu düşünüyorum
sivastaki maçta kolay yeneriz

Leonidas Yazılan:
avrupada ilk tecrübesiydi normal olduğunu düşünüyorum
sivastaki maçta kolay yeneriz

insallah dedigin gibi olur sivasta kolay yeneriz ama 2. takim zorluyacak onu biliyorum

ligdeki oynadığı oynu oynasın önümüzde rakip tanımayız
kimse rakibi hafife almasın adamlar kitap gibi top oynuyorlarr.Bence Sivasspor'un işi zorRolleyes
sivasspor işi burda bitirir taraftarı arkasına alır ve burda biter...
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146