Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Terim: "Yönetimle görüşüp karar vereceğim"
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
terim e gule gule.. bulent uyguna merhaba Big Grin
ne bülent uygunu ali yaa: ))
terim gtmemeli bnce.
fatih terimin gitmemesi iyi olur eylülde dünya kupası elemeleri başlıyacak bu gazla elemelerde iyi futbolla iyi bi sonuc cıkartırız..rüştünün bırakma konusunada gelince cok yerinde bir karar cünkü genclerin önünün acılması lazım 3. kalecimiz olan tolga bence cok iyi bir kaleci...onların önünü rüştü gibi abileri acacaktır....
bence terim kalmamalı o gökhan zanla emre aşığın takımda ne işi var anlamıyorum sanki başka futbolcu yok
adam akıllı stoperimiz yokki secret adam kimi cağırsın yine türkiyedeki en iyi stoperlerdi...
fatih terimi göndermeyeceklerni acıkladılar bu arada...
dursun ya tamam neyse alla alla bulent uygun dioz begenmyionuz Big Grin nesi var adamin sanki gul gibi teknik direktor hem o olsa yildirayda halilde mehmet topuz da mehmet yildizda bu takimda olurdu Big Grin
fatih hoca iidir iidir kalsın tabi,yanlız ümit karanın kadro dışında kalması şaşırttı beni oda çok iiydirr ama..Şaşkınbu arada beşiktaşlılara acıdım rüştü bu malozlukla daha ne ileri atılmalar yapar yazık takıma.
winx ii demiş rüştü hakkında.tam bir maloz.iki kere üstüste aynı hatayı yaptı...fatih terim tbiki kalmalı,ii yönetio ama salakça bir inat uğruna yıldırayı almadı takıma..aptallık ya,yıldıray olsaydı belki bu kdr ucu ucuna veda etmezdik kupaya.nse artk olan oldu,darısı 2010 a..(:

gFb_+sedat Yazılan:
anti fatih terim forza bülent uygun...

sonunda benim gibi dusunen biri cikti..

Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146