2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çarşamba günü Almanya ile yarı final maçına çıkacak olan Türk Milli Futbol Takımı'na jest yaptı.
Milliler, finale çıkmaları halinde 'devlet sporcusu' ünvanı alacaklar ve ömür boyu devletten maaş alabilecekler. Uluslararası düzeyde üstün başarı kazanan sporcuların kendilerine ve ölümleri halinde aile fertlerine aylık bağlanmasını öngören kanun tasarısının Çarşamba günü yapılacak maç öncesinde yasalaşması sağlanacak.
hmmm gzlmiş.bi de maç günü almanyadaki gurbetçilerimize tatilmiş,alman hükümeti kıyak geçmiş

tşk haber için

guzelmis ya hakettiler harbi..

iyi maç çıkardık ama olmadı
saglik olsun artik WC 2010 da dagitacaz

2. gol tamamen rüştünün aptallığı ! kendi kedimi yedim hırsımdan !
sağlık olsun ne dielim..kadromuz istediğimiz gibi diildi,hele bi arda fln olacaktı siz o zaman görürdünüz yenmeyi..ztn almanları eleseydik kesin şampiyon olurduk..
çok saçma bi uygulama hayatımda duymadım,bizim kaç tane madalyalı, dünya birincilikleri olan sporcumuz var onlarda neden böyle bir şey gündeme gelmedi acaba.
çok saçma bi uygulama hayatımda duymadım,bizim kaç tane madalyalı, dünya birincilikleri olan sporcumuz var onlarda neden böyle bir şey gündeme gelmedi acaba.
evet haksızlık oluyor