Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: En iyi yönetmenleriniz(diğer sinema meslekleri de tabiidir.)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Çok sinematik bi' forum oluşturduğumuzu gördükten sonra bu konudaki favorilerinizi de öğrenelim bari...Aha ben başlıyorum.

Yönetmen
Robert Zemeckis- David Fincher- Frank Darabont- Darren Aronofsky -Alfonso Cuarón -Gore Verbinski -J.Carlos Fresnadillo -Tom Tykwer -S.Soderbergh

Şerif Gören -Yılmaz Güney-Ç.Irmak -F.Akın -Tayfun Güneyer -NURİ BİLGE CEYLAN

gör. yönetmenleri
Emmanuel Lubezki ,Janusz Kaminski ,Dariusz Wolski ,Bill Pope ,John Toll

kurgucular
Michael Kahn ,Chris Lebenzon ,Craig Wood ,Arthur Schmidt

VFX Supervisors
Ken Ralston, Scott Farrar ,John Knoll ,Tim Burke,Michael Lantieri,Dennis Muren,Michael Bruce Ellis,Tom Wood
robert zemeckis, gore verbinski ve steven soderbergh cok iyi yonetmenler gercekten filmleri hep 1. siralara yerlesiyor..  ama juan carlos fresnadillo nun ne isi var burda anlamadim..

Ayrica stephen spielberg we quentin tarantino nerde kardesim.. onlarda cok iyi yonetmenler..
Hacı, zaten en iyileri değil en iyilerimi yazdım.J.Carlos hayranlık yarattı abi...Bide ispanyolya ondan...
hmm oylemi Smile peki ozaman.. ya Turkiyede pek filmlere giderken felan yonetmenlere bakmiyorlar genellikle ama buralarda dikkat ediyorlar baya
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146