Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Karanlıkta Komedi-Sivas DT.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Karanlıkta Komedi, ışıkların sönmesi ile birlikte karanlıkta el yordamı ile dolanan karakterler arasında geçen, ama bu kör döğüşünün ışık altında seyirciye sunulması düşüncesiyle yazılmış, en modern komedilerden biridir.

Heykeltraş Brindsley, Carol ile nişanlanmıştır ve Carol'un eski kafalı albay babasını etkilemek istemektedir. Ama hem Carol'un babasının hem de heykelleri satın almak üzere bir milyonerin geleceği gece sigortalar atar. Brindsley' in eski kız arkadaşı Clea gelerek, göz gözü görmeyen dairede kendisini gizler. Carol, nişanlısı Brindsley'in elini karanlıkta diğerlerinden ayıramaz. Oysa, Brindsley'in antika satıcısı eşcinsel komşusu ve Clea, Brindsley'in elini tanırlar. Aşkın gözü kör olabilir, ama duygularının olduğu yadsınamaz. Üstelik bu duyguları gizlemek ve başka türlü davranmakta çok zordur.

Karanlıkta Komedi, tiyatroda izleyebileceğiniz en eğlenceli komedilerden birisi olduğu gibi, içinden çıktığı toplumsal yaşama karşı da bağlılığını yadsımayan bir oyun.

ROL DAĞILIMI

BRINDSLEY MİLLER:Cevat DUMAN
CAROL MELKETT:Filiz DEMİRALP
MISS FURNIVAL:Menekşe ÖZYİĞİT
ALBAY MELKET:Fatih ÖZYİĞİT
HAROLD GORRINGE:Ulaş ERSOY
SUHUPPANZIGE:Kerem YÜCEL
[img]CLEA:Gülin ERSOY
GEORG BAMBERGER:Nesimi KAYGUSUZ

kurgu iyiydi.
öyleki belli bi süre sonra kibrit dumanlarını hissetmemek imkansızdı,tiyatroyu sinemadan tek farklı ve cazip kılan şey bu olsa gerek..
tşkWink
tarzım değil.. baska bişeler wa mı yaw?
sivasdt.gov.tr. den bakabilirsin.ama her hafta yeni bi oyun oynamaz tiyaroda.
yaw bu ne.. herkes sinema tiyatro da bi suru paylasım yapmıs... adam hangidisine gideceğini sasırıyo...
tiyatro güzeldi ama bazen sıktığıda oldu
çok uzun dialoglarda sıkıldım ben hele başlangıçta komedi bu mu dedim resulle offladm poffladım.ama sonradan iyiydi. tşk..Smile
ben de gidcemmmm...
çok güzeldi
eet bende katıldım ama o kadar hoşuma gitmedi...
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146