Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: The Forbidden Kingdom 2008(Yasak Krallık)Jackie Chan ve Jet Li birarada!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bu destansı aksiyon-macera masalında, Boston’lu genç delikanlı Jason Tripitikas hayatta yaşadığı en zorlu, onu eski Çin’e geri götüren, sayısız Yeşim Savaşçısı, şeytani Yeşim Savaş Lordu ve pişmanlık duymayan, vicdanı olmayan boyuneğmez Beyaz Saçlı Kadın İblis’le yüzleştiği bir yolculukla karşılaşıyor. Son olarak da, Jason bir intikam savaşçısı olan kadınla ilk aşk deneyimini yaşıyor.
Senaryoda, klasik Çin romanı "Batıya Yolculuk"tan esinlenilmiş. İki önemli ismi biraraya getiren filmde Jet Li Maymun Kral’ı ve sessiz bir rahibi oynarken, Jackie Chan ise, T’sa-Ho adlı başka bir rahibi canlandırıyor.
yönetmen:rob minkoff
gösterim-9 mayıs 2008

iki usta bi arada..bu filme gitmeyi çok istiorum yhaa,gelirse hemen gidicem,zmn kaybı yoq (: tskler bzmle paylaştıın içn mrwe(;
bu filme gidilmezmi ya....bu arada merve bu ne sinema sevgisi böyleBig GrinBig GrinBig Grinpaylaşım için saol
rica ederim ark.bn filmin yarısını izleme şerefine nail oldumBig Grin sonra lanet etttim sinemadan izlenir bu diye,allah belasını versin korsanınBig Grin
isisi de yaslandılar.. nasıl bi film olacaği konusunda bi fikrim yok...
jackie chan in 3 kere vücut kemikleri kırılmış.yaşlnsa kaç yazar o kdr tekniğe: )
ne biliyim yaw... ama yaslılık herkese zxarar verır.. eskı performansıni izleyemeyız...
jackie chan her yasta super jet li desen zaten konusmaya bile gerek yok Smile super filmdir kesin
walla ben pek ummuyorum ama ınş dediğiniz gibi her yasta superdır...
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146