Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: O... çocukları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Yapım : 2008, Türkiye
Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Sırrı Süreyya Önder
Oyuncular : Altan Erkekli, Özgü Namal, Şevket Çoruh, Demet Akbağ, Mahir İpek, İpek Tuzcuoğlu, Sarp Apak, Gökhan Atalay, Sezin Akbaşoğulları
Yapımcı : Selay Tozkoparan Oğuz
Görüntü Yönetmeni : Cengiz Uzun
Müzik : Kıraç
Süre : 2 saat, 00 dk.
Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008

ÖZET:

12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarına 'en güvenli yer' olarak 'Mehtap Anne'nin yuvasını seçer. Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan 'Mehtap'ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları 'Emanetçi Anne' evidir...

Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, 'Emanetçi Anne'ye bırakılan çocuğu alıp anne - babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.
tsk ederiz winx........
O.... çocukları adından dolayı çok tepki aldı ve film henüz vizyona girmeden aslında iyi bir izleyici kitlesi elde etti.Merak uyandıran filmin iyi gişe yapıcağını düşünüyorum ben..
guzel bi filme benziyor kesinlikle cok reklam yaptilar filmi bencede izlenme rekoru kirabilir Big Grin
Big Grinhehe Big Grin ismi cok orjinal.. sırf bu isim için milyonlarca kişi gider Türkiyede..Big Grin
saolasın winxBig Grin
valla şimdi geldim filmden: ))
bn çok begendim,özellikle demet akbağ müthişti.tavsiye ederim.
buraya allah bilir nezaman gelir Big Grin
ben gitmeyi dusunmuyorum...ama paylasım için tekrar saol winx...
senarist kendi adını koymuş...cünkü yasanmış bir olay ama nedense bende pek merak uyandırmayan bir film...artık ihtilal zamanı filmlerden bıktım ben....paylaşım için saol...
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146