Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Fb - Gs derbisini kim alir?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bu hafta oynanacak Fb- Gs derbisini kim alir arkadaslar yorumlar: ?
bence fenerbahce ezerek alicak..

stiffler00 Yazılan:
fenerbahçe 3-1 yenecek...
galatasarayda 3 in 1 ini alacak....zuahahahahaBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

zuahhah harbi oyle olucak..Cunku arada klas farki var bunu gsliler bi anliyamiyorlar fenerbahce nin oynadigi oyun turkiyeyi biraz asiyor Big Grin sivasspor turkiyenin yeni sampiyonu Tongue fener sampiyonlar ligine ztn

sizin fenerden 2-0 almaniz imkansiz melankolia Big Grin leverkusen e 5-1 yenilik fenere kafami tutacaksiniz

winx Yazılan:
yau ali sen takım tutuyomuydun beaBig Grin işte asıl buna gülünür zuhahahaBig GrinBig GrinBig Grin

cnm tutmuyorum ama Turkiyenin gercekleri var Big Grin gs yenemez diyorum okadar Big Grin ayrica takim tutuyorum artik : Sivassporum Smile

demekki gs yenermis helal olsun cok iyi oynadi gs Smile
saglik olsun fb yenemedi Sivas yener bu hafta Big Grin

CHAGHRI Yazılan:
moralim çok bozuldu valla, Sİvas yenerse ŞAMPİYON FENERBAHÇE

iins kanka yenicez bu hafta Big Grin gs kadar gicik oldugum takim yok

galatasaraya helal olsun bizi mal ettiler daha sonra biz mal gibi oynadık yazık valla bu kadar kötü oynanmaz..helal olsun galatasaraya...
daha uzatmayalım aslında yeter bu kadarBig GrinBig GrinBig Grinşampiyonlukta gitti zaten...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146