Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Ilginc Mahkeme Karari!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Dünyada ilk kez bir adamın mahkeme kararıyla gülmesi yasaklandı. Almanya'da en büyük zevklerinden birinin 'gülmek' olduğunu söyleyen 54 yaşındaki Joachim B. sesli bir şekilde gülüp tatmin olabilmek için her gün düzenli olarak parka gidince burada sabah sporu yapan insanları rahatsız etti. Bunun üzerine hakkında dava açılan Joachim mahkum oldu. Yüksek sesle kahkaha atmanın insanları rahatsız ettiğine karar veren mahkeme Joachim'in gülmesini yasakladı ve yasağa karşı gelmesi durumunda 5 bin Euro para veya 6 ay hapis cezasına çarptırılacağını belirtti. Joachim ise, "Yaptığım tek şey gülmekti. Bu sağlıklı ve dostane bir hareket. Kendimi iyi hissediyordum. Benim için nefes almak, yemek ve içmek gibiydi" diye konuştu.
alla allaaaa,bayaa ilginçmiş,tşkWink
ceza verdiklerine göre adam bayaa değişik gülüyodur
evet daha önce duymuştum
gülmemi yasaklıyolar eyvah eyvah yaşayamam yaa
ama adam naapsın şimdi,yani gülmeden de duramazki insan..bi yerde patlar mutlaka Big Grin Şaşkın
vallaha mahkemeler bazen cok sacmaliyor
öle deme cnm adam o kadar okumuş bi bildiği wardır mutlaka
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146