02-21-2008, 01:28 PM
02-22-2008, 12:20 AM
walla fener cok iyi oynadi bu oyununu insallah ikinci mactata sergilemeyi basarir hele o son semihin golunde kahvede herkes bagirdi birbirine sarildi felan acaipti gercekten acikcasi boyle bir performans sevilla karsisinda beklemiyorumdum Fenerbahce den ama gercekten cok iyi oynadilar umarim bidahaki maca maldonado da oynar adami bi goremedik 

02-22-2008, 05:24 PM
ya biz tarihin en kralını yazıcaz...burdan tüm 6s lilere gecmiş oolsun avrupanın süpürgecileri

02-22-2008, 06:28 PM
walla trkcığım size avrupayı süpürmek dahi nasip olmadı daha 
tmm kadro çok iyi,performanslarda öle ama dediğim gibi fazla uçmayın
siz de burda iyisiniz dışarı çıkınca gerisingeri arkanıza baka baka geri geliosunuz ama naaabeeeer
neyse bi Galata lı olarak feneri tebrik ediorm..

tmm kadro çok iyi,performanslarda öle ama dediğim gibi fazla uçmayın
siz de burda iyisiniz dışarı çıkınca gerisingeri arkanıza baka baka geri geliosunuz ama naaabeeeer
neyse bi Galata lı olarak feneri tebrik ediorm..

02-22-2008, 10:27 PM
En azından biZ bi Türk Takımı cıktıgı zaman Türk takımını tutuyoruZ
Fener bahceliler cidden egoiZt siniz umarım sampiyonlar ligindeiyi bisey kaydedersiniz...
bol sanslar...
takım icin bilgiclik taslamanın bi anlamıyok anlayan anlar 
Fener bahceliler cidden egoiZt siniz umarım sampiyonlar ligindeiyi bisey kaydedersiniz...
bol sanslar...
takım icin bilgiclik taslamanın bi anlamıyok anlayan anlar 
02-23-2008, 03:02 PM
biz egoistiz tmm mı..siz ilk önce türk olunda gelin...ha bu arada alone da süpürmek nasip olmadı demiş biz avrupanın yeni EFENDİsiyiz biz asla süpürge tutmayız,tutturamazlarda zaten....halinize bakın konya ya rizeye fark atmak kolay adam gibi bi fenerle oynadınız mac farktan gitmişti,uefada grupta mucizevi bi şekilde cıktınız ve en sonunda patladınız...
02-24-2008, 08:49 AM
PaŞaZaDe Yazılan:
haklısın spor kardeşliktir
yalan yav 
02-24-2008, 11:58 AM
ya yeter şu eziklerin konuştuğu btün ezik(yani galatasaraylılara)lere sesleniyorum....artık şu kapanmayan cenenizi kapatında millet adam zannetsin galatasaraylıları

02-24-2008, 05:26 PM
ya sacma sacma konuşmayın şimdi ne alaka yükseklerden ucmak demekki bizi yükseklerde ulaşılması en zor mertebede gören sizlersiniz
şunuda söleyim herşeyi nazikliğe neden bağlıyosunki şimdi ne alakası var naziklikle,biz gerektiği kadar nazik taraftar grubuyuz
ve insanlara göre muamele yaparız
insanından insanına göre değişir bu
şunuda söleyim herşeyi nazikliğe neden bağlıyosunki şimdi ne alakası var naziklikle,biz gerektiği kadar nazik taraftar grubuyuz
ve insanlara göre muamele yaparız
insanından insanına göre değişir bu
02-25-2008, 07:04 PM
ben artık boşşeylerle uğraşmak istemiyorum yeter bu kadar laf size hadi eyw