Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Charlie and The Chocolate Factory(Charlie'nin Çikolata Fabrikası)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Tim Burton gururla sunar...
Senaryo : John August , Pamela Pettler , Roald Dahl (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2005, ABD / İngiltere , 115 dk.

Oyuncular

Freddie Highmore (Charlie Bucket) , Johnny Depp (Willy Wonka) , Helena Bonham Carter (Bayan Bucket) , Christopher Lee (Willy Wonka'nın Babası) , Ty Dickson (Oompa Loompa) , David Kelly (Büyükbaba) , Harry Taylor (Bay Gloop) , Noah Taylor , Julia Winter (Veruca Salt) , James Fox  

İlginç bir karakter olan çikolata üreticisi Willy Wonka, çikolata imparatorluğu için veliaht arayışındadır. Eğitmek ve sonrasında yerini bırakmak üzere bir yarışmayla 5 tane çocuk seçer. Aralarında, Wonka'nın fabrikasının civarında oturan Charlie adlı yoksul bir çocuk da vardır.

Bu 5 şanslı çocuk, 15 yıldır hiç kimsenin görmediği çikolata fabrikasını gezerler. Gördükleri Charlie'yi büyüleyecek ve onu Wonka'nın fantastik dünyasına çekecektir.

Fantastik sinemanın kralı Tim Burton'ın yönettiği filmin başrolünde, yönetmenin gözdesi, Johnny Depp var.
[b]
en sevdiim filmlerden biri yaa.şu küçük çocuk wardı ya hani en sona kalan o işte çok tatlıydı yaa.ama burda johnny nin tipini hiç beenmemiştm.hehe.
paylaştıın içn saol
ya johnny depp in bu filmdeki yüz ifadesi felan çok hoşuma gidiyor çok iyi bir oyuncu bu adamın her filmi güzel
paylaşım için tesk
kız gibi heheBig Grin
ama usta uyuncu Allah ı var.yiğidi öldür hakkını yeme Wink
Tim Burton'un hayal gücüde ztn tartışılmaz..gzl örtüşmüş gene.
tşkWink
daha gecen gün izledim müthiş bi film.. paylaşım için tşk..
saolun yorum için,
johnny nin tipini bnde begenmedim ama kostüm pek bi gzl ya: )
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146