Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: SWEENEY TODD(The Demon Barber Of Fleet Street) -Johnny depp(!!)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
[color=red]
Tür : Gerilim / Müzikal / Suç
Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008
Yönetmen : Tim Burton
Senaryo : John Logan , Stephen Sondheim , Hugh Wheeler
Görüntü Yönetmeni : Dariusz Wolski
Müzik : Stephen Sondheim
Yapım : 2007, ABD  

Oyuncular

Johnny Depp (Sweeney Todd) , Helena Bonham Carter (Mrs. Lovett) , Alan Rickman (Yargıç Turpin) , Timothy Spall (Beadle Bamford) , Sacha Baron Cohen (Adolfo Pirelli) , Jayne Wisener (Johanna) , Jamie Campbell Bower (Anthony Hope)  

Benjamin Barker zalimce hapishaneye gönderilmiş ve ailesi mağdur olmuş bir berberdir. Karısına göz koyan Hakim Turpin, onun başına gelen felaketlerin sorumlusudur. İsmini Sweeney Todd olarak değiştirerek Londra'ya geri dönen Barker, eski evinin yerinde Mrs Lovett'ın yaşadığını görür. Londra'nın en kötü pastalarını yapan bu pastane sahibi kadın, Todd'a karısının kendisini zehirlediğini söyler. Turpin'den intikam alma arzusu daha da güçlenen Todd'a, Mrs Lovett yardımcı olacaktır.
Gothicin ustasından yıllar önce sahnelenmiş müzikalin sinema uyarlaması.
FİLMİN RESİMLERİ

[/img]
bu filmi takip ediyodum sinema girişini sonunda girdi vizyona ama depp oynadığı için etkliyeci ve makyaj süper olmuş bu filminde...paylaşım için saol..
depp e hastaim ya bunun fragmanini sinemada gormusdum hos bi filme benziyor
3 dalda oscar adayı bu film benim bildiğim fragmandada söylüyor zaten
sivasta göremedik maalesef dha
teşk. yorumlar için.
bu filmin gelmesi zmn alabilir...
johnyy deppin şarkı söylediği bölüm cok hoş...film megapole geldiyse ilgi ceker diye düşünüyorum
gidilip izlemeye değilcek bi film.paylaştıın içn saol ana_lucia (;
filmi getiremedin gitti mrve haaa..Big Grin
nese tşkWink
o da olur bi gün: ))
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146