Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: MC seviyeleri..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dönemler iyi anlatılmış.ama herşeye "hee"diyen bi zihniyetteysen bu tarzıda hiç düşünmemen lzm.. rock ve rap asiliği ve isyanı çağrıştırır uysallığı diilWink.
tşk Wink
dogru rap oncelerden asiligi isyani felan tasiyordu ama artik oyle deqil degisti hersey..
Burak saolasin paylasim icin zaten bi baslayinca hepsi gelior bunlarin arka arkaya Big Grin ama acemiligi bi gecince ondan sonra digerleri cok kolay
Ayrica kufur olayini iyi yazmissin cunku bence cok amatorce bi olay kufur etmek..Gerci her mc baslangicta boyle hatalar yapabilir..Suanki kaliteli dedigimiz mclerin cogu onceden kufurlu albumleri vardi hatta sago nun ilk albumlerinde o kadar cok kufur varki Big Grin bide rap yapanin edebiyati cok iyi olmasi lazim..

pLayer ® Yazılan:
dogru rap oncelerden asiligi isyani felan tasiyordu ama artik oyle deqil degisti hersey..
Burak saolasin paylasim icin zaten bi baslayinca hepsi gelior bunlarin arka arkaya Big Grin ama acemiligi bi gecince ondan sonra digerleri cok kolay
Ayrica kufur olayini iyi yazmissin cunku bence cok amatorce bi olay kufur etmek..Gerci her mc baslangicta boyle hatalar yapabilir..Suanki kaliteli dedigimiz mclerin cogu onceden kufurlu albumleri vardi hatta sago nun ilk albumlerinde o kadar cok kufur varki Big Grin bide rap yapanin edebiyati cok iyi olmasi lazim..

rap bence hala asiliğini kaybetmedi.sonuçta başkaldırış,asilik,isyan sız bi rap düşünülemez.haa düşünüosanız bu rap diildirWink

underground dan kac kisi dinliyorsun cnm sen Big Grin

pLayer ® Yazılan:
underground dan kac kisi dinliyorsun cnm sen Big Grin

1)benimle mıc mıc cnm lı manımlı konuşmucaksın !
underground dinlemesem ve anlamasam yorum yapmam bu da 2 !Wink

ayrıca küfür rapin doğasında olan birşey. Özellikle 90lı yıllarda gangsta tarzı rap ile birlikte artık söz yerine sadece birilerine küfür etmeye başlamışlardı... bizim Türklerde de bu küfür moda gibi oldu. Albümlerinde değilde konserlerinde çok feciler. Henüz bir rap konserine gitmişliğim yok ama konser kayıtlarında şarkıları çok çok kötü hale sokuyorlar. Sagopa Kajmerde eskilerde çok küfrederdi ama artık duruldu. Eski albümleri dinlecek gibi değil ya. hele çok meşhur bir şarkısı vardır sagonun "si... gidin" diye.. Bunlar rapin içine eden şarkılar...
nbakolik.com a takiliosun heralde alonegirl cunku bu orda sleazy adinda bir arkadasin yazisi Big Grin
sleazy de benim ark ztn .
ne öğrendiysem bi ondan bide gfburak tan ööörendim . gaayet iyiler rap konusundaCool .
(her ne kadar senin kadar iyi olmasalarda Kahkaha)
yazıya gelince üşendim aynı şeyleri yazmaya çokda takıldığım bi forum;kopyala-yapıştır şimşakWink
dogrudur neyse Big Grin

GFBuraK Yazılan:
ya Rap müzik diil ama ceza sago fuat vs. isimler artık ayağa düştü.. sanayide adam sago dinliyo düşünün artık.. ama underground her zmnki asiliğini koruyo ve koruycakta inş. ve benim anlamadığım nokta iki sago dinleyen kendini mc zannediyo inanın bundan nefret ediyorum.. ztn artık sagoda dinlemiyorum.. doğruyu sölemek gerekirsede ben amatör dönemdeyim wack liğe yaklaştığımı hissediyorum.. inş. coğu isim gibi wack ten sonra Rap hayatımız bitmez.. Smile

dogru soyluyorsun ßurak artik herkes onlari dinliyor Smile ama onlardan baska daha cok guzel mcler var undergroundda istanbulda ozellikle kadikoy ve bakirkoy  de cok cok iyi mcler var
digerlerini salla Big Grin

Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146