Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: makinemizden mac fotoları...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
süpersn kanka bzde maçtadık süper di yaaa 4 tane yi attık yawwwSmile
ok yaa sen onlarıı bana msnden yolasana bz çok çekemedk öle yaaa yap bi iyilik sonsuzluk_lanet@hotmail.comm okkkkmuSmile
kancaa yawww valla ayıpp etinn ha bekliyomm ama aaaaSmile
yoo bnce istersen gidilioo valla bz gittik süperdii yawww fb tarafındaydkkk Smile keşke gelsednn yawww
pek bi yorum yapasim yok sizin yazdiginiz yorumlardan sonra yazik diyorum sadece baska birsey demiyorum ama tabiki herkesin kendi karari..Mac iyi gecti Sivasspor oyununu ortaya koyamadi ve Fenerbahce guzel oyunuyla begeni topladi..Asimelek helal olsun sana diorum..Son derece hakli seyler yazmissin..Ben 4-5 yildir sivassporu tutuyorum ondan oncesi zaten aklim ermiyordu biz Sivasspor 2. ligdeyken maclarina gidiyorduk sonradan olma degiliz yani..Bazilari iki takim tutuyor ona hic akil erdirmek mumkun degil zaten Sivasta yasiyorsan sivasli bi aileden geliyorsan Sivaslisin bunu hicbirsey degistirmez..Ayrica erkek adamin delikanli adamin tuttugu takim nufus cuzdaninda yazar.. Burdan tum oturdugu sehrin takimlarini tutanlara selamlar..Denizlispor,trabzonspor,kayserispor vs vs..
Big Grin hahahauha Carsi boyle konusmalarada karsi zaten
sie Big Grin neyse yola devam ayrica macta bi pankart acilmisti Sivasspor - Brezilya maci diye Big Grin komigime gitti neyseki her takimda 6 dan fazla yabanci oynuyamiyor bence fenerbahce yonetimede brezilyadan birilerini getirsinler
neyse sevilla karsisinda fenere basarilar dilemekten baska birsey kalmiyor Smile umarim fark yemezde besiktastan sonra bide fenerbahceliler rezil etmez turkiyeyi gerci fenerin yenecegine inaniyorum ben Big Grin

GFBuraK Yazılan:

pLayer ® Yazılan:
pek bi yorum yapasim yok sizin yazdiginiz yorumlardan sonra yazik diyorum sadece baska birsey demiyorum ama tabiki herkesin kendi karari..Mac iyi gecti Sivasspor oyununu ortaya koyamadi ve Fenerbahce guzel oyunuyla begeni topladi..Asimelek helal olsun sana diorum..Son derece hakli seyler yazmissin..Ben 4-5 yildir sivassporu tutuyorum ondan oncesi zaten aklim ermiyordu biz Sivasspor 2. ligdeyken maclarina gidiyorduk sonradan olma degiliz yani..Bazilari iki takim tutuyor ona hic akil erdirmek mumkun degil zaten Sivasta yasiyorsan sivasli bi aileden geliyorsan Sivaslisin bunu hicbirsey degistirmez..Ayrica erkek adamin delikanli adamin tuttugu takim nufus cuzdaninda yazar.. Burdan tum oturdugu sehrin takimlarini tutanlara selamlar..Denizlispor,trabzonspor,kayserispor vs vs..

kardeş konuşmalarına dikkat et!benim sivasspor a tribünlerde, sen ve burda sivaslıyım diyen herkesten daha cok destek vermişliğim var.. kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim ölede kalcam ama sivas a da desteğimizi veririz nasıl olsa kardeş takım Wink delikanlılık takımla olmaz.. istiyosan delikanlılığımızı gösteririz..

elinden geleni ardina koyma Wink

gfburak bu fotolari buyuk koymak icin imageshackte en alttaki linki kopyala kaydes sonra [IMG] [/IMG] nin ortasina koy boyle kucuk ve buyuk yapmak icin acilmiyor
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146