Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: ceza - milliyet reklamı..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
http://www.cezafan.com/web/down_kat.asp?kid=37

eminim tvlerde reklamı izlemişsinizdir.. burda ceza hakkında bi kaç şey yazıcam..
ceza her zmn hortumcuları eleştirdi.. ve bu şarkıdada eleştiriyo yine.. hortumcuları bu kadar eleştirmesine rağmen Türk halkını hortumlayanlar arasında hortumunun yarı çapı en büyüq olan bi şahsiyetin sahibi olduğu bi gaztenin reklam şarkısını yapıyo.. buda gösterirki ceza kendiyle çelişiyo ve bu işi sadece para için yapıyo..

sago 4ever..
Yaw tabi o insanların çoğu bu işi para için yapıyo...
Yoksa milliyetin sahiplerinin kimler olduğun herkes biliyor.Bide reklama dini kötüleyen karelere de yer vermişler.Yazık derim ben başka hiç bişi demem.... Sad
sivas madımak otelinin yangınını bile göstermişler

yucel_alp Yazılan:
Yaw tabi o insanların çoğu bu işi para için yapıyo...
Yoksa milliyetin sahiplerinin kimler olduğun herkes biliyor.Bide reklama dini kötüleyen karelere de yer vermişler.Yazık derim ben başka hiç bişi demem.... Sad

ya kardeş rap te para her zmn 2. plandadır.. rap sadece para için yapılmaz.. ceza benim gözümde bitti.. ki ceza Türkiye genelinde cok fan kaybetti.. bundan sonra sago 4ever..

ceza yı fln bilmm ama reklam çok etkileyici olmuş..!yücel_alp arkadaşm dini kötüleyen şeyler diil,aşırıya kaçanları göstermişler...ki doğru yapmışlar bnce..!
bence çok güzel bi reklam Ceza yıda tebrik ediyorum işi para için yapıyo diosun ama herkesin para kazanmaya ihtiyacı var bnde o yüzden FoReVeR CeZa diorum

still Yazılan:
ceza yı fln bilmm ama reklam çok etkileyici olmuş..!yücel_alp arkadaşm dini kötüleyen şeyler diil,aşırıya kaçanları göstermişler...ki doğru yapmışlar bnce..!

İide sana göre aşırıya kaçıyor arkadaşım o dinini öle yaşamak istiyor.Kimse ona karışıp reklamlardada onu kötüleyen propagandalar yapmaya hakkı yok !!!!

yucel_alp Yazılan:

still Yazılan:

İide sana göre aşırıya kaçıyor arkadaşım o dinini öle yaşamak istiyor.Kimse ona karışıp reklamlardada onu kötüleyen propagandalar yapmaya hakkı yok !!!!

dogru diyorsun yucel..katiliyorum soyledigine

yucel_alp Yazılan:

still Yazılan:

dinini nası yaşıosa yaşasın bundan banane?!eer kötülenicek bi durum warsa kötülenir arkadaşm !sonuçta bu bi reklam,yarası olan gocunur...!

PaŞaZaDe Yazılan:
bence çok güzel bi reklam Ceza yıda tebrik ediyorum işi para için yapıyo diosun ama herkesin para kazanmaya ihtiyacı var bnde o yüzden FoReVeR CeZa diorum

ya kardeş sen ya hiç ceza dinlemedin veya anlayışında bi sorun var.. nese herkesin kendi düşüncesi..

Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146