Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: evlerinin önü boyalı direk!!!!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
cok bilindik bir türkü olan bu parcaya farklı bir yorum getirdiler ve bizde sizinle paylaşmaktan onur duyarız...emeğimize saygı gösterin ltfn!!!!

http://rapidshare.com/files/78521864/Oyk...k.wma.html
saol kongreli güzel yapmışlar gitar falan değişik olmuş diymmi arkadaşlar Wink
valla bu sitede emeğe bu kadar saygı veriliyomuş demekki...bu arada parcayı dinledğin için saol sonsuzluk lanet.....
önmli dill  okadar emek sarf etmişsn2 satır bişide yazarız yani şarkı gercekden güzeldi kıızn sesi çok güzelll saol reiss....Smile
ii de link ceset olmuş yani sizin anlayabileceğiniz şekilde dosya silinmiş.nasıl indiriyosunuz?hahahaha
ben liwewireden indirdim haha ha da sanaaaaaaaaaaaaa
asıl hahaha olacak kişi sensin.o liwewere değil limewire olacak.gülmeden önce biraz düşünBig Grin
link ölü konunun bi anlamı yok
BAK YİĞİDO BİLECENLİK TASLAMAM BANA OLDUMU Bİ E LE İ Yİ YANLIŞ YAZDIK DİEEE SNDE :b
tşk kongreli.bu videoyu siteye ilk ben tavsiye etmiştim videolar bölümünde..zamanla yayıldı ve şuan "kısmet" adlı albümlerini çıkardılar.flamencoyla türkülerimizi öyle bi harmanlayıp önümüze sürdüler ki hayır diyemedik..çok iyi çıkış yaptılar;umarım bu böle devam eder..
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146