Evet Suanda ilk yari bitti durum 2-1.. Fenerbahce Cok daha ustun bi oyun sergiliyor resmen tek kale mac yapioruz

hadi bakalim mac bitsin hepinizin yorumlarinizi bekliyoruz
3-1 bitti maç....
Fenerbahçeye dişine göre bi rakip gelirse çeyrek finale gider ....
Herkes alex in kim olduğunu anladı istediği zaman nasıl oynuyacağınıda yeter ki günün de olsun
YOLUN AÇIK OLSUN FENERİM
giren beşiktaşa
cıkan cimcomboma
nasıl koydu ama
alex de souza
alex de souza..

giren beşiktaşa
cıkan cimcomboma
nasıl koydu ama
alex de souza
alex de souza..

Bak burak kardeş tamam tebrikler tarihinizde ilk defa ama ilk defa gruptan çıkıyosunuz bari fazla şımarmayın ben Galatasaray'lıyım ve hatırlatırım tarihi bu yıl çok büyük şansla liderlik koltuğundaydık ama diğer yıllarda böyle değildi.Ben tekrar tebrik ederim başarınızın devamını gerçekten,samimiyetle istiyorum fakat kimse kimsenin takımına laf '''koymasın'''olur mu!!Çünki Avrupa'da hepimiz biriz,çünki Türkiye'de de hepimiz biriz...
inş finale kadar gelir bu türkler için gurur kaynağı olur ama tahminimce en falz yarı final oynar
hic birsey belli olmz ya ins porto felan gelir grupta yoksa isimiz cok zor ya barca felan gelirse dusunmek bile istemiyorum

fenerbahcem için ister milan ister porto ister sevilla gelsin onun için fark etmez bizim mabedimiz yeter....biz yeterki kadıköyde yenilmeyelim ve gol yemiyelim gerisi boş....
fenerbahçe için iş asıl şimdi başlıyor inşallah iyi bir yere gelir
giren beşiktaşa
cıkan cimcomboma
nasıl koydu ama
alex de souza
alex de souza..

Bak burak kardeş tamam tebrikler tarihinizde ilk defa ama ilk defa gruptan çıkıyosunuz bari fazla şımarmayın ben Galatasaray'lıyım ve hatırlatırım tarihi bu yıl çok büyük şansla liderlik koltuğundaydık ama diğer yıllarda böyle değildi.Ben tekrar tebrik ederim başarınızın devamını gerçekten,samimiyetle istiyorum fakat kimse kimsenin takımına laf '''koymasın'''olur mu!!Çünki Avrupa'da hepimiz biriz,çünki Türkiye'de de hepimiz biriz...
kardeş benim için dünyada tek bi takım var o da Fenerbahçe.. 6alatasaraymış, 5iktaşmış umrumda diil. ne yapıolarsa yapsınlar.. yani sen Fenerbahçemi avrupada desteklemişsin desteklememişsin beni bağlamaz.. hatırlatırım: cska - Fenerbahce arasında oynanan moskova daki maçta moskovalı aslanlar imzalı 'cska ya başarılar dileriz!!' pankartını ben açmadım..