Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: SİVASSPOR
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

evet arkadaşlar birazda sivassporla ilgili başlık göremedim.. bugün denizlispor maçını izledim çok ateşli bi taraftarımız vardı maçı iki sıfır kazandık we lider olduk umarım süper ligi şampiyonlukla tamamlarız.

ksb ama sivasspor taraftarı hiç bi zaman ateşli olmadı olmazda.. ben  tribünün içindeyim.. yöentim taraftar grup larına destek vermiyo.. aynı zamanda taraftar grupları hiçbi zaman ii organize olamıyo.. bence cok sürmez Fenerbahcem sivasspor dan liderliği alır.. Wink
hayal kurmaya devam ediyosunuz...şampiyonluuğu sivasa yedirirlermi ya...milyon dolarlık futbolcularla o kadar bütcelerle sivasa verirlermi...sivas ligi en iyi 4. bitirir...
bazı şeylere ulaşmak için inanç lazım siz buna inanmıorsanız sizin sorununuz sonuna kadar arkadasındayım takımımın herşeyi başaracağına inanıorum
herşeye feneri karıştırıp duruosunz...bnde sivasspor u gönülden destekliorm ve şampiyonluğuda hakettiini düşünüorm....Wink

dj_m_m_y Yazılan:
bazı şeylere ulaşmak için inanç lazım siz buna inanmıorsanız sizin sorununuz sonuna kadar arkadasındayım takımımın herşeyi başaracağına inanıorum

evet aynen katiliyorum soylediklerine senin. Isterse milyar dolarlar olsun ama icimizde umut,inanc olmayinca zatn bitmisiz demektir..

Arkadaslar suyunu ictikleri asini yedikleri Sivas in gururu Sivassporumuza destek cikacaklarina Istanbullu olmuslar neyse..

pLayer ® Yazılan:

dj_m_m_y Yazılan:

evet aynen katiliyorum soylediklerine senin. Isterse milyar dolarlar olsun ama icimizde umut,inanc olmayinca zatn bitmisiz demektir..

[b]tşkler kardeş werdiin destek için biz sonuna kadar inanıoruz

Biz sivassporu gönülden destekliyoruz ve şampiyon olmasını çok isteriz ama fenerbahçe ve galatasaray gibi büyük takımlar varken sivassporu şampiyon yapmazlar....
ben kendimi bildim bileli Fenerbahceliyim.. memleketimin takımı 1. lige cıktı diye bunca senelik takımımı değiştiremem.. ben sivas ın ekmeğini yemiyorum Türkiye nin ekmeğini yiyiyorum.. herkes istediği takımı tutmakta özgürdür.. bende Fenerbahceliyim ve inş. ömrümün sonuna kadar böle kalcam.. ayrıca hayal kurmaya devam edin sivas şampiyon olamaz.. 20:45 leri gecen gün gördük.. Wink
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146