Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: 30 Aralık 1911 tarihi gerçek
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
anlaşılan sen cinconlusun bi tarafların ağrıyo bu mactan sonra...aklınızın ve yaşınzın yetmediği şeyleri siz yazmaya devam edin sayın arkadaşlar!!!!
1911 yılındaki bi olayın bu zamana kadar dopru i şekilde aktarılacağını sanmıyorum ben
kongreli arkadaşım biraz dha saygılı olmaya dawet ediorm sni..!!bn şimdi fenerbostan desem hoşuna gidermiydi acabaa..?!
işte ASLAN budur..!asıl fenerliler şişti maçtan sonra,o 7 kişiyle 7-0 ettiimiz günleri ne çabuk sildiniz hafızanızdan ööle..!
emin elllerine kollarına saalık walla,müthiş ve çarpıcı bir konuyduWink
bırakın ya ezikler 6-0 ın altında kalmamak için daha ortada lig falan yokken hatta futbol sahaları doğru düzgün yokken yaşanmış..daha doğrusu yaşandığı bile bilinmeyen bi olay..
nedense istatisliklerde hiç bahsedilmiyo..tek göze çarpan 6-0
bi kere futbol kurallarına göre takımlar 11'er kişi olmadan maç başlamaz..
buda bize şunu gösteriyoki ortada futbola dair hiç bişey yokk..

ya yapmayın allah aşkına olmayan şeyleri var ederek bişeylerin üstünü kapatamazsınız...
yha bırakın allah aşkına beaaBig Grino ezikler iiki bi 6-0 yapmış,tarihinde bi bu war ztnBig Grinanca onunla övünüp duruorlarBig Grin
ağzını bozma üstteki üye...artık sacmalamayıda kesin bu kadar konuşmanıza gerek yok...mac bitti biz yendikmi yendik tamam uzatmayın....

kongreli Yazılan:
ağzını bozma üstteki üye...artık sacmalamayıda kesin bu kadar konuşmanıza gerek yok...mac bitti biz yendikmi yendik tamam uzatmayın....

saçmalamak ööle mi?!ne kdr da naziksin ööle tarık...
Galatasaray belki şu an yenilior sürekli,maddi durumu ii olmayabilir ama ASLAN dinleniyor..iiler hiçbir zmn kaybetmez bunu unutmayınWinkçok yakında ööle bi kükreyişe geçicek ki etrafta rahatça dolaşan kanaryacıklar uçup kaçıcak,elbet birgün....Wink
bnce son sözü secret demişBig Grinen büük swssporCool

bence durum böyle şampiyon sivasspormu güldürmeyin beni ya...bu arada nergiz lafım sna değildi ama sen üstüne alındın hrld(ben asla sana laf etmemde ettirmemdeSmile
tşk tarık...ama puan sıralamasında ilk sırada Sivas soora GS soora fenerbahçe gelior.yane champion swsssTongue
ya kardeşim kanıt gösterin inanırım.. o zaman bende derim ki 2 ocak 1913 yılında Fenerbahce cincon u 12-0 yendi.. bunun doğruluğu ne kadarsa o iddaa eddiğiniz maçın doğruluğuda o kdardır ok..
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146