Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Galtasarayı Kızdıracak Klip
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
http://vdo.mynet.com/video/Spor/61055/Ga...C2hlW3aAL7

Valla çok güzel klip olmuş bi fenerbahçeli olarak çok beğendim.... Tongue
videoda da dendiği gibi gsliler cehennemi yaşayacak!!!eline sağlık cok güzel....
kulübünü seviyorsan

küfür etme ettirme

unutma ki sen fenerbahçelisin

o zaman fenerliler fenerli olduklarını çoğu zaman unutuyor
bizim taraftarlarımız bazı kişilerin takımları gibi futbolculara menajerlerine küfür etmiyor...ve bizim stadımızda bu zmana kadar hiç bir macta küfür edilmemiştir!!!!
Fenerbahçe taraftarından başka beklenilcek bişi bulamam zatenBig Grin ancak böyle küfür edebilirler.... Smile yapabilecekleri tek şy küfür etmek Big Grin Mac cıkısı yüz ifadelerini görMek istiyorum Big Grin
bn hiç beenmedim bu video yu!!fenerbahçeliler anca bööle video flnla yeneceklerini düşünür!!video nun sonunda da bekliyoruz yazmışlarBig Grinpeeff,dha çok beklersiniz!!!iiki bi 2-3 kere tesadüfen yenmişler..sorarım avrupada türkiyenin ismini kimler duyurdu..parayla iş yürümüorWinkçok güldm walla allah ta sizi güldürsünBig Grin
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146