Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: Bir insanı karizmatik yapan olqu nedir?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bnce karakteri ve gülümsemesi...Cool
valla herseyiyle onemli bence sade karakterle karizmatik olmuyor bence..

gulumsemesi, konusmasi, tipi, yasam tarzi ,kariyeri, egitimi Smile
ama en onemlısı karakter.. cognlugun sectıgı gıbı....
ma arkadaşlare kımse eğitime deger ver ıyomus gibi ib sonuc cıkıyo burdan... ama bir insan egıtımsız zır cahıl olursa onun karızması olmaz.. doğru duzgun konusamaz bile.. kas yapayım derken goz cıkarır.. o yuzden egıtımın  payı coook buyuk....

...ayse_m... Yazılan:
ha bide dişleri var tabi Big Grin

aynen.

karakteri seçeneği gereksiz olmuş;karaktersiz insan geberse daha iyi ! Wink

ben ses tonu dedimWink

melankolia_17 Yazılan:
valla hepsi ama fiziksel özellikleri daha önemli bence..........karakter zaten vardir herkesde

tabiki yani.. en onemlisi fiziksel hatta Smile  simdi george clooney nin karekterini nerden bilicen ama adamin tipi sesi felan cok karizmatik

karakter tabikide
ankette bulunan seceneklerın tamamı cok onemlı aslında... su veya bu diye ayrım yapmk cok mantıklı değil...

k_e_m_a_n_i_s_t Yazılan:
ankette bulunan seceneklerın tamamı cok onemlı aslında... su veya bu diye ayrım yapmk cok mantıklı değil...

yani sanki benim butun ozellikleri yazmisiniz  ankete Big Grin  resmen kendimi gordum yani Big Grin

orda olmayıp ta sende olan o kadar ozellık var kı pLayer....(anladın sen onu)
Sayfa: 1 2 3
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146