Kongre Lisesi Forumu

Full Versiyon: <<<---ROCKY BALBOA--->>>
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bence çok güzel bi film yani rocky 60 yaşında olmasına rağmen hala bi italyan aygırı ve müthiş dövüşüyo...
Bence gitmeyin adam türkler hakkında ileri geri konuşuyodu bi röportajında okumuştum şu ermeni sorunu hakkındada bi kaç saçmalık söylemiş
evet ermenilerle ilgili bi film çekecekmiş.yalnız 60 deil 58 yaşında olması lazım
Ben asılnda beğendimde biraz çirkinlemiş silvester Big Grin
bende dvd si var 2 ay once izzlemiştim sinemaya yeni geldi Smile
ben intenetten indireli 3 ay oldu Big Grin
arkadaslar tmm yaa Big Grin indirdiyseniz indirdiniz birbirinize gaz vermeyin ltfn Big Grin filmin icerigi ermeni sorununa dayanıor die duydum bende gitmek istemedim....! ama yinede dövüs tutkunlarına tavsiye edebilincek film...! Wink
en iisi izlememek.....bana bi faydası yoksa...ne gerek var ki....Wink
silvester da bi seri yaptı manyadı
ya ben seviyordum bu adami sonradan harbi harbi ermeni sorununa takti simdi bir film cekiyorlar avusturalyada ermeniler haakkinda ermeni soykirimi hakkinda turkleri sevmiyor pek galiba serefsiz ya asmak laizm boylelerini Big Grin
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/kongreli/public_html/inc/functions.php on line 146